Apps

BrilliantCloud probeert zoveel mogelijk functies aan te bieden. Daarom hebben wij de volgende apps geïntegreerd met onze systemen.

WordPress

Wil je berichten kunnen plaatsen vanaf je telefoon? Dan is de WordPress app iets voor jou! Het hart van bCloud-X is gebaseerd op WordPress. Dit zorgt ervoor dat je de officiële WordPress app kan gebruiken op ons systeem.

Klik hier voor de uitleg hoe je de app moet installeren en moet configureren met jouw site.

Let op! Momenteel raden wij het af om pagina's te maken via de WordPress app! Dit komt omdat onze pagina builder (nog) niet samenwerkt met de WordPress app.

Laatst geüpdatet: May 8, 2023
Gecreëerd: May 8, 2023