Wordpress

Het hart van bCloud-X is gebaseerd op WordPress. Daardoor is het mogelijk om de WordPress app te gebruiken op onze sites! Hier leggen wij je uit waar je de app moet downloaden en hoe je deze moet koppelen aan jouw bCloud-X site.

App downloaden (iOS)

Klik op deze link en download de app. Werkt de link niet? Zoek dan in de App Store naar "WordPress".

Open de app en klik op "Inloggen".

Hier zie je een aantal opties. Klik op de optie "Login door jouw site-adres in te voeren" en vul hier jouw site adres in. Als je nog niet jouw eigen domeinnaam hebt, voer dan link in waarmee je jouw site bekijkt. Bijvoorbeeld: https://voorbeeld.brilliantcloud.site of https://voorbeeld.nl.

Het gebruikersnaam en wachtwoord dat gevraagd wordt kan gevonden worden onder Dashboard > Producten > Jouw site.

Klik op volgende en je bent klaar. Je bent nu succesvol ingelogd op je site!

App downloaden (Android)

Klik op deze link en download de app. Werkt de link niet? Zoek dan in de Play Store naar "WordPress".

Open de app en klik op "Inloggen".

Hier zie je een aantal opties. Klik op de optie "Login door jouw site-adres in te voeren" en vul hier jouw site adres in. Als je nog niet jouw eigen domeinnaam hebt, voer dan link in waarmee je jouw site bekijkt. Bijvoorbeeld: https://voorbeeld.brilliantcloud.site of https://voorbeeld.nl.

Het gebruikersnaam en wachtwoord dat gevraagd wordt kan gevonden worden onder Dashboard > Producten > Jouw site.

Klik op volgende en je bent klaar. Je bent nu succesvol ingelogd op je site!

Note

Momenteel raden wij nog niet aan om nieuwe pagina's te maken via de app. Het is namelijk nog niet mogelijk om onze paginabuilder te gebruiken via de app van WordPress.

Mocht je problemen ondervinden, neem dan contact op met onze support.

Laatst geüpdatet: May 8, 2023
Gecreëerd: May 8, 2023